Меню ресторану ``Пуаро``

Смачного!

Салат овочевий

З томатами черрі, руколою, кедровими горішками та грінками під бальзамічним соусом

Овочевий мікс “Хітаті”

Гострий салат з огірками, перцем, маринованою сливою, грушою, сиром “Тофу”, кунжутом , коренем лотоса та імбіря під соусом “Васабі”

Салат “Кебедж мікс”

Вітамінний салат з білокачанної капусти, стебла та корня селери, яблука, моркви та зелені, з волоським горіхом під оливковою заправкою

Теплий салат “Адріатік”

Салат з восьминогом, томатами, печеною картоплею, артішоками під сирним соусом з куркумою

Теплий салат “за рецептом бабусі Джорджії”

Печені овочі зі смаженою телятиною з горішками кеш’ю, зернами гранату, салатними листями під заправкою з гарбузової олії , м’яти та коріандра

Салат “а ля Цезар” з куркою

Класичний салат з салатним листям, смаженим філе курки, беконом, крутонами, томатами черрі, перепелиними яйцями, сиром Пармезан під соусом “Цезар”

Салат “а ля Цезар” з лососем

До складу входять салатні листя Айсберг, смажене філе лосося, каперси, томати черрі, перепелині яйця, сир Пармезан та соус “Цезар”

Італійські брускети:

брускета з авокадо та лососем;

брускета з томатами черрі, мацарелою та соусом песто;

брускета з в’яленими томатами, печеним перцем та перепелиними яйцями-пашот

 

Сирне асорті під вино

Камамбер, Пекоріно, Горіховий, Ементаль, Маасдам. Подається з медом, горіхами, виноградом та в’яленими томатами

 

Хумус

З  печеним перцем у винній заправці. Подається з грінками та салатним міксом з авокадо

 

Млинці – роли

З кремовим сиром та маринованим лососем. Подаються з руколою, грінками та йогуртовим соусом

 

Норвежський оселедець

Зі смаженими картопляними грінками, вінегретним міксом та соусом “мастард”

 

Закуска для компанії “4 друга”

М’ясне асорті, до складу якого входить буженіна, сальтісон запечена підчеревина, сало, підсмажена кров’янка, мисливські ковбаски, домашня ковбаска, асорті з домашніх різносолів та три вида соуса.

 

М’ясна закуска “Козацька”

Закусочне асорті з домашньою буженіною, запеченною підчеревиною, сальтісоном та козацьким

смальцем з зеленню і грінками

 

Домашні різносоли за власними рецептами

В асорті входять мариновані томати, огірки, капуста з журавлиною, опеньки, часник, перець

Рапани чорноморські
з білими грибами та лисичками

Мідії “500”

Півкілограма мідій в мушлі під соусом з білого вина
з томатами черрі, лимоном, зеленню та грінками

Страва для компанії “Рибачка Соня”

Чорноморське асорті: мідії, кефаль, барабулька, ставридка,
луфарь, бички, картопля пай, чесночний соус, соус сальса

Млинці зі шпинатом

під гірчичним соусом та з сиром Пармезан

Печінка куряча “Мадера”
під вершковим соусом з яблуками

Фінський рибний крем-суп

З філе щуки. Подається з чесночними грінками

Бульон з цесарки

з додаванням перепелиних яєць та гарганелі

Грибна юшка

з білими грибами, лисичками та печерицями

Борщ український

з м’ясом, пампушками та сметаною

Вареники з картоплею та грибами

Вареники з м’ясом та сметаною

Вареники з капустою та цибулею

Пельмені зі шпинатом та грибами
під вершковим соусом

Спагетті з лососем та мідіями
під соусом Пекоріно з базіліком та часником

Спагетті “а ля Карбонара”
Класичний рецепт з вершковим соусом, шинкою та Пармезаном

Фетучіні
з шпинатом та лисичками під грибним соусом

Телятина “Де Голь”
Смажена теляча вирізка під вишнево-імбірним соусом, подається з паровими овочами

Телячі медальони “Руфіно”
запечені з цвітною капустою і сиром Мацарела під соусом з ожиною

Яловичі щічки за боснійським рецептом
Тушковане м’ясо подається зі смаженими шматочками селери, перця чілі та цибулі порей.

Стейк м’ясника “Мачете”
Вирізка з діафрагми бичка. За структурою волокнистий і
має яскраво виражений смак м’яса. Подається з перцевим соусом

Стейк зі свинини “по-флорентійськи”
Подається з грибним соусом, смаженою картоплею та пореєм

Запечені свинні реберця “BBQ”
Подаються з журавлинним соусом та овочами

1/2 тушки цесарки
приготованої за технологією “су-від” під ягідним соусом з ялівцем.
Подається з фруктово-овочевим соте

1/2 тушки фазана
у імбірному маринаді з яблуками та цукіні

Філе курки “по-середземноморськи”
Куряче філе фаршироване фетою та томатами, подається з пастою та пряно-вершковим соусом

Пюре з картоплі

Картопля запечена скибочками з беконом та цибулею

Пюре з картоплі “Дюпре”
з діжонською гірчицею та Пармезаном

Картопля фрі

Шпинат тушкований
з грибами у вершках

Овочі-мікс запечені
Помідор, баклажан, перець, гриби, порей

Рис тушкований
у вершках з овочами та часником

Кефаль з рататуєм
під соусом Голландез

Барабулька по-одеськи
з овочевим соте та соусом тар-тар

Чорноморські бички з овочами-гриль
під соусом сальса

Ставридка у гострій паніровці
з картоплею пай

Луфарь “а ля натурель”
з чесночним соусом та паровими овочами

Сазан з брюсельською капустою
під грибним соусом

Філе дністровського судака
з мигдальною скоринкою під горіховим соусом Гамадарі.
До страви додається рис з вершками, часником та зеленню

Смажений стейк лосося
з грильованими овочами та соусом каррі

Чікен-перець

Фірмова гостра закуска
подається з майонезним соусом

Сирні палички
з соусом нісуаз

Рибні нагетси
Подаються з соусом тар-тар

“Баварська”, 128грн

“Б’янка”, 105грн

“Барбекю”, 98грн

“Гавайська”, 110грн

“Маргарита”, 75грн

“Мона Ліза”, 120грн

“Папероні”, 110грн

“Романіо”, 105грн

“Галактика”, солодка, 65грн

“Карбонара”, 125грн

“4 сира”, 120грн

“Frutti di Mare”, 193грн

“3 м’яса”, 170грн

“Балканська”, 165грн

Медовий торт «Пуаро» за домашнім рецептом

Торт «Наполеон «Патіс’єр»
Класичний листковий торт з кремом Патіс’єр

Торт «Вишня під градусом»
До складу входить шоколадний бісквіт, крем-мус та ромова вишня

Французські профітролі з морозивом та шоколадним соусом

Штрудель яблучний з ванільним морозивом

Штрудель ягідний з ванільним морозивом

Чіа пудинг з манговим пюре

Морозиво в асортименті

Супчик з фрікадельками

Бульйон з курочкою

Гречана каша з індичими тефтелями

Картопляне пюре з курячими паровими котлетками

Овочеве пюре з телятинкою

Картопля фрі з курячим шніцелем

Вівсяна каша з фруктами та домашнім варенням

Сирники з сметаною або варенням

Оладки з медом

Млинці з сиром та сметаною

Коктейль бананово-полуничний

Узвар

Какао